Over Ons

Home / Over Ons

Hartelijk welkom bij Tandartspraktijk Parkrijk in Gezondheidscentrum RijswijkBuiten

Mondgezondheid maakt deel uit van de algemene gezondheid. Ons doel is om u te helpen een optimale mondgezondheid te bereiken en te behouden. Bij onze kennismaking verzamelen wij daarom de noodzakelijke gegevens om uw huidige mondconditie in kaart te brengen en uw wensen te bespreken. Hiervoor moet de gezondheidsvragenlijst ingevuld worden. Zo kunnen wij zo optimaal mogelijk aan uw verwachtingen voldoen.

Openingstijden
Maandag gesloten
Dinsdag 09:00 – 17:00
Woensdag 09:00 – 18:00
Donderdag 09:00 – 17:00
Vrijdag 09:00 – 17:00
Zaterdag 09:00 – 13:00
Zondag Gesloten

Bereikbaarheid / toegankelijkheid
De tandartspraktijk is telefonisch bereikbaar onder nummer: 070- 200 22 22. Tijdens werktijd wordt u dan geholpen door de receptioniste. Buiten werktijd en in het weekend staat het antwoordapparaat aan voor de avond- of weekenddienst. Het bandje van het antwoordapparaat geeft u informatie over de spoeddienst.

Uw afspraak
Wij behandelen uitsluitend op afspraak. Indien u uw afspraak niet kunt nakomen, dient u deze minimaal 24 uur van tevoren af te zeggen, anders kunnen wij de voor u gereserveerde tijd in rekening brengen. Voor lange afspraken (langer dan 40 min.) dient u minimaal 48 uur de afspraak af te zeggen of te verzetten. Mochten wij telefonisch niet bereikbaar zijn dan kunt u of de voicemail in spreken en een boodschap achterlaten of per mail: info@tandenenzo.nl.

SMS-Bericht
Als extra service herinneren wij u per sms-bericht een dag van tevoren aan uw gemaakte afspraak met de tandarts of mondhygiënist.

Houd er wel rekening mee dat het een extra service is en dat wij hiervoor niet aansprakelijk gesteld kunnen worden indien de sms- herinnering, om wat voor reden dan ook, niet is verzonden.

Pijnklachten
Wanneer u een pijnklacht heeft, wacht dan niet tot de volgende controle, maar neem contact met ons op. Bel ons indien mogelijk tussen 9.00 en 10.00 uur, zodat wij u eventueel dezelfde dag nog kunnen helpen. Indien de praktijk gesloten is, hoort u op het antwoordapparaat het nummer van de spoeddienst.

Medische gegevens
Voor ieders veiligheid verzoeken wij u om ons steeds te informeren omtrent medische bijzonderheden, zoals zwangerschap, medicijngebruik, ziektes, infecties, afwijkingen, etc.

Indien er sprake is van een medicijngebruik verzoeken wij u de actuele medicatielijst aan ons door te geven, deze is op te vragen bij uw apotheker.

Privacyregeling en geheimhouding
Patiënteninformatie wordt niet aan derden door gestuurd of verteld zonder overleg met de tandarts en met mede weten van de patiënt. Alle informatie blijft binnen het praktijkpand, behalve als het informatie betreft voor een specialist of huisarts, die de informatie nodig heeft voor medisch onderzoek (verwijzing). Wanneer u uw dossier opvraagt of wanneer een dossier overgedragen moet worden bijvoorbeeld in verband met verhuizing, dan wordt er een machtigingsformulier voor het overdragen van een dossier ingevuld en ondertekend.

Klanttevredenheid
Wij meten met regelmaat de klanttevredenheid om op de hoogte te blijven van uw wensen en behoeften. Vanzelfsprekend kunt u deze ook melden bij de receptioniste/assistente en/of de tandarts.

Betalingsvoorwaarden
De betaling van behandelingen gaat via Infomedics. Het telefoonnummer hiervan is: 036 203 1900. Verdere informatie over de betalingsvoorwaarden is te verkrijgen bij de balieassistente.

Voor behandelingen boven de 150 euro krijgt u een begroting mee.

Meningsverschil
Indien u een meningsverschil heeft met uw tandarts en denkt dat de tandarts aantoonbaar in gebreke is gebleven, zonder dat u dat samen heeft kunnen oplossen, dan kunt u zich richten tot de KNMT (Koninklijke Nederlandse Maatschappij ter bevordering der Tandheelkunde om bemiddeling vragen.

Met vriendelijke groet,
Team Parkrijk