Restylane/Botox

Restylane is een productlijn voor esthetische gezichtsbehandelingen. Behandelingen met Restylane zijn bijzonder doeltreffend als het gaat om het vervagen van rimpels en plooien, het creëren van vollere lippen en het verfraaien van de gezichtscontouren. Bovendien kan Restylane ook de huidstructuur en -elasticiteit verbeteren. Restylane is wereldwijd gebruikt bij meer dan 20 miljoen esthetische behandelingen. Dankzij meer dan dertig publicaties op basis van hoogwaardige studies vertrouwen klinieken en patiënten wereldwijd al bijna 20 jaar op Restylane. Voor de behandelingen hoeft u niet onder het mes en er is een zeer korte hersteltijd, zodat u uw dagelijkse bezigheden vrijwel meteen weer kunt hervatten.

De mond is vaak een van de eerste kenmerken die mensen zien als u met ze praat. Dit deel van het gezicht is echter ook extra gevoelig voor veroudering onder invloed van de zon en de wind, maar ook omdat we onze mond elke dag gebruiken als we lachen en praten. Met Restylane kan het verloren volume worden hersteld, kunnen rimpels worden vervaagd en kunnen uw lippen weer perfect worden gehydrateerd.

restulane.png

Met Restylane kan het verlies aan volume in uw gezicht worden gecorrigeerd. Door het volume in sommige delen van het gezicht te herstellen, krijgt u uw jeugdige uitstraling weer terug.

restylane 2.png

restylane voor na2.png

restylane A.png